Dutch

Naast het werk als grafisch designer doe ik ook hier en daar aan kunst. Ik maak vele soorten designs die geïnspireerd zijn op onder ander games, muziek en meer.  Om een goed voorbeeld te geven staan er nu 2 online. 2 designs waar ik met hard en ziel aan gewerkt heb.

Mijn plan is om dit over tijd uit te breiden. Meer designs. meer fanart en meer kunst. Ook voeg ik werk toe die al gemaakt was voor oudere projecten en wil ik dit met dit idee een boost geven.

 

Hier een paar voorbeelden wat er nu staat op Redbubble:

English

Beside my work as a graphic designer I also love exploring the world of art. I create all sorts of art / designs. Mainly inspired by video games music or other topics.  To give a good example I got two designs up for grabs now on Redbubble. Worked on these two designs with my heart and soul.

My plan is to expand this. Create more designs, more fanart and more art itself. I’ll also add some of my previous work in that I made a year ago during my study to share with you guys.

You never know what’s hiding in the universe : link

 

Jesse Faden – Control : link

 

Leave a Reply