News
News information

English

Two languages now go hand in hand on my website. Dutch ( native speaker ) and English ( B2 / C1 level English ) go hand in hand now to show you the power of my portfolio.

The site also got replaced to a new and faster host platform and is quicker than ever. With new tools, new images and new logo, my portfolio shines new things. Also included is new branding work, new examples and new sketches as well as video work.

Enjoy this new part of my journey as a graphic designer.

Nederlands

Twee talen gaan nu hand in hand op mijn website. Nederlands ( Voertaal ) en Engels ( B2/C1 Niveau  Engels ) gaan hand in hand om de kracht te laten zien van mijn portfolio.

De site is overgeplaatst naar een nieuwe en snellere hosting platform. Met nieuwe gereedschappen, nieuwe afbeeldingen ( banners ) en een nieuw logo, mijn portfolio ziet er weer als nieuw uit. Ook toegevoegd is nieuw huisstijl werk dat ik heb gemaakt en nieuwe schetsen en voorbeelden en ook nieuw video werk.

Veel plezier in deze nieuwe kant van mijn avontuur als grafisch designer.

Leave a Reply