How to Kunst

How to Kunst was een project binnen de Breitner Academie, gericht op design / kunst en vormgeving. Het maken van een doosje / stans, maken van creatieve kaarten, maken van de poster.

Michael Malarkey – Fansite / Art / Fotografie

Simpele in half uur tijd gemaakte flyer werd door mijzelf geprint / gesneden en gegeven aan deze acteur om een dag later te worden gesigneerd. De foto’s zelf zijn gedeeltelijk door mij gemaakt.  De foto van Michael is een originele foto en de foto van Chase hadden wij op dat moment niet dus hebben we het gedaan met een foto uit een video van Chase. Daarom was de foto wat overbelicht maar het mocht de pret niet drukken. Binnen de tijd van 3 minuten was dit geaccepteerd door de manager van Michael.

 

Foto’s concert:

Fotografie

SONY DSC
SONY DSC
SONY DSC
SONY DSC
SONY DSC
SONY DSC
SONY DSC
SONY DSC

Photography

English

Photography is one of the things I do as a hobby as well, see the connection here, I just love doing things that are creative and taking photo’s is one of those methods for that. I make photo’s of all sorts of things. From people, to concerts, to nature, to products, to anything that comes to mind.

Here are some examples of that.

Nederlands

Fotografie is 1 van de dingen die ook graag doe als een hobby. Zie je de connectie al. Ik hou er gewoon erg van om creatief bezig te zijn en foto’s maken is daar ook een reden voor. Ik maak foto’s van van alles en nogwat. Van concerten tot de natuur tot mensen tot producten. Alles wat maar tot mijn gedachtes of op komt.

Hieronder een aantal voorbeelden.