Michael Malarkey – Fansite / Art / Fotografie

Simpele in half uur tijd gemaakte flyer werd door mijzelf geprint / gesneden en gegeven aan deze acteur om een dag later te worden gesigneerd. De foto’s zelf zijn gedeeltelijk door mij gemaakt.  De foto van Michael is een originele foto en de foto van Chase hadden wij op dat moment niet dus hebben we het gedaan met een foto uit een video van Chase. Daarom was de foto wat overbelicht maar het mocht de pret niet drukken. Binnen de tijd van 3 minuten was dit geaccepteerd door de manager van Michael.

 

Foto’s concert:

Fan websites

English

As mentioned in Digital art and Fanart, I adore watching TV shows and one thing I love more then that is the community that comes together due to these shows. And one of them is the community around my two favourite things.

I run two fansites, one for Actress Annie Wersching : www.anniewersching-fans.com and one for TV Marvel’s Runaways : www.marvelsrunaways-fans.com

Both sites were also made with WordPress. I’ve actually been a web developer for longer then these two sites are on air. The Runaways one gets over 10.000 visitors per month.

Nederlands

Zoals ik al vermelden bij digitale kunst en fanart, hou ik erg van TV series, maar er is nog één ding waar ik nog meer van hou en dat is de communities die rondom tv series ontstaat. Ik ben dan ook beheerder van twee fansites.

Ik run een fansite voor Annie Wersching en Marvel’s Runaways. Beide twee series die ik enorm waardeer. Runaways fansite krijgt over 10.000 bezoekers per maand.