Teaching – Lessen geven

English:

One of the most important parts of my life is teaching. I love it. It gives me the most engird of all and power. It just makes me feel very happy about everything if someone of my friends or someone else I don’t know learns something from my skills. Over the course of time I’ve reached several lessons for students of all ages on how to use programs like Illustrator / Indesign and Photoshop and more and I’m ready to share my knowledge with the world.

Right now I’m working on a small quick learning e-book, in which I share small quick and easy tips on how to use the programs above.

Enjoy!

Nederlands:

Een belangrijk onderdeel van mijn leven is het lesgeven aan andere. Daar haal ik de meeste energie en kracht uit. Ik voel mij dan ook vooral heel blij en gelukkig als iemand in mijn omgeving blij wordt van wat ik gemaakt heb. Ik heb over de loop der tijd al een aantal lessen gegeven en wil deze aanbieden aan toekomstige docenten of aan oud studenten om mijn kennis en kunde te delen.

Op dit moment werk ik aan een quick learn boekje, waarin ik in kleine tips mini handleidingen maak om het voor leerlingen makkelijker te maken om met programma’s als Photoshop / Illustrator / Indesign om te gaan.

Veel plezier!

Clip Studio Paint:

Interface:

Brushes:

 

Nederlands:

De benodigdheden:

Penselen:

%d bloggers like this: